Lijnperspectief te klas 20 CL - YouTube
Lijnperspectief te klas 20 CL - YouTube | kamer tekenen

Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen

18 views

In het kader van Koningsdag deze week wil ik een tipje van de sluier oplichten rondom koninklijke financiële zaken. Ik weet helaas niet of onze koning zijn geld in ETF’s steekt of welke ETF’s dat dan zijn.

Lijnperspectief te klas 20 CL - YouTube - kamer tekenen
Lijnperspectief te klas 20 CL – YouTube – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: ytimg.com

Mocht het zo zijn dat in trackers belegd wordt, dan zullen dat waarschijnlijk geen AEX-ETF’s zijn. Maar hoe komt de koning dan wel aan zijn geld, en waar belegt hij (niet) in?

Op de website van het Koninklijk Huis is sinds kort het volgende te lezen:

“Het Predicaat Koninklijk is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen.

Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger en wil niet zeggen dat het betrokken bedrijf leverancier is of een andere relatie heeft met het Koninklijk Huis. De Koning bezit ook geen aandelen van bedrijven die het Predicaat Koninklijk mogen voeren.”

In 20 stappen de beste indeling voor je huis - Inspiraties - ShowHome
In 20 stappen de beste indeling voor je huis – Inspiraties – ShowHome | kamer tekenen

Image Source: showhome.nl

Volgens een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst is de zin over de aandelen toegevoegd om “tegemoet te komen aan de onduidelijkheid die erover bestond”. Zo riep PvdA-Tweede Kamerlid Henk Nijboer de koninklijke familie begin dit jaar op om opening van zaken te geven over de eventuele belangen in Shell. Aanleiding voor de oproep was de rol van Shell bij de gaswinning in Groningen.

Koning Willem-Alexander blijkt dus geen aandelen van bedrijven te hebben die het predicaat koninklijk voeren. Het impliceert dat de koning ook geen aandelen heeft van de Koninklijke Shell, waarover al geruime tijd geruchten de ronde doen. Aangezien in de AEX wat namen zitten die deze eigenschap hebben, is een belegging in een AEX-ETF niet waarschijnlijk.

Alleen de Koning kan het Predicaat toekennen. Het Predicaat is strikt op naam en betekent dat de organisatie het predicaat Koninklijk mag toevoegen aan de naam en de Koninklijke Kroon in het logo mag opnemen.

In Nederland zijn er honderden bedrijven en organisaties die het predicaat koninklijk mogen voeren. Daarvoor moeten ze aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze minstens honderd jaar bestaan en van onbesproken gedrag zijn. Onder meer Shell, KLM en Philips zijn koninklijk.

Ruimtelijk tekenen - kamer tekenen
Ruimtelijk tekenen – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: klaarbeeld.nl

Op vrijdag 27 april a.s. zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun familie aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen. Tijdens Koningsdag wordt in het programma ook aandacht besteed aan de gevolgen van de aardbevingen.

De gaswinning ligt gevoelig bij veel Groningers en men vraagt zich af wat de rol van Shell daarbij is. De recente melding houdt dus in dat de koning geen aandelen heeft in Royal Dutch Shell. Hierdoor worden eventuele verwijten voorkomen.

De Grondwet bepaalt in artikel 40 dat de Koning een uitkering van de Staat ontvangt. De Wet Financieel Statuut van het Koninklijk Huis schrijft voor om welke bedragen het gaat en hoe deze worden geïndexeerd (aangepast aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van lonen of prijzen).

In 2018 ontvangt de Koning 902.000 euro als feitelijk inkomen (de A-component). De B-component voor personele en materiële uitgaven bedraagt 4.745.000 euro.

Perspectief tekenen huis - Tekencursus - Cursus leren interieur ..
Perspectief tekenen huis – Tekencursus – Cursus leren interieur .. | kamer tekenen

Image Source: tekencursus.com

De leden van het Koninklijk Huis die in Nederland belastingplichtig zijn, betalen de belastingen die ook voor andere burgers van toepassing zijn, behoudens de specifieke in wet- en regelgeving opgenomen fiscale vrijstellingen.

Naar schattingen hebben de Oranjes een vermogen van honderden miljoenen. Het zou gek zijn als onze koning ook niet over een beleggingsportefeuille zou beschikken. Deze familie weet hoe de geschiedenis kan lopen.

Het geld bevindt zich op meerdere plaatsen in de wereld en wordt professioneel beheerd. Een flink stuk van het vermogen zou in vrij verhandelbare aandelen zitten en beleggingen in onroerend goed. Het zou denk ik voorlopig nog wel een raadsel blijven in welke namen en hoeveel precies is belegd, maar feit is wel dat op lange termijn belegd wordt.

En hier kunnen we wat van leren. Een economische wetmatigheid beloont risico bij beleggen op de lange termijn. Verstandig gekozen en goed gespreide beleggingen zullen op lange termijn beter presteren dan een spaarrekening.

perspectief tekenen kamer - Google zoeken - Draw | Pinterest ..
perspectief tekenen kamer – Google zoeken – Draw | Pinterest .. | kamer tekenen

Image Source: pinimg.com

Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen – kamer tekenen
| Welcome to be able to my own website, on this time period We’ll show you concerning keyword. Now, this is actually the initial graphic:

Perspectief Tekenen Slaapkamer In top Afbeeldingen Van Hoe Maak Je ..
Perspectief Tekenen Slaapkamer In top Afbeeldingen Van Hoe Maak Je .. | kamer tekenen

Image Source: blogbd.org

Why don’t you consider photograph over? is in which remarkable???. if you think so, I’l l show you some image yet again under:

So, if you wish to receive all these fantastic pictures related to (Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen), just click save link to save the photos to your personal computer. These are prepared for save, if you’d prefer and want to own it, click save symbol in the web page, and it’ll be instantly downloaded to your laptop computer.} Lastly if you would like obtain unique and latest graphic related to (Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen), please follow us on google plus or bookmark this site, we attempt our best to give you regular up-date with all new and fresh photos. We do hope you enjoy staying right here. For some updates and latest news about (Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen) pictures, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark area, We attempt to offer you update regularly with all new and fresh pics, like your surfing, and find the best for you.

Thanks for visiting our website, contentabove (Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen) published .  Today we are delighted to announce that we have found a veryinteresting nicheto be reviewed, that is (Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen) Some people looking for information about(Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen) and of course one of them is you, is not it?

Het tekenen van een kamer in één punt perspectief - perspectief ..
Het tekenen van een kamer in één punt perspectief – perspectief .. | kamer tekenen

Image Source: pinimg.com

Woonkamer Perspectief Tekenen #20 - Ikea Slaapkamer Inrichten 20d ..
Woonkamer Perspectief Tekenen #20 – Ikea Slaapkamer Inrichten 20d .. | kamer tekenen

Image Source: pizzapp.us

Perspectief? Hoe doe je dat? - kamer tekenen
Perspectief? Hoe doe je dat? – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: binnenhuisarchitectuur.nl

20d kamer tekenen - kamer tekenen
20d kamer tekenen – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: nophilo.com

Kamer en Twee punt PERSPECTIEF tekenen voor beginners - YouTube - kamer tekenen
Kamer en Twee punt PERSPECTIEF tekenen voor beginners – YouTube – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: ytimg.com

Kamer tekenen - kamer tekenen
Kamer tekenen – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: plattegrond-maken.com

Afbeeldingsresultaat voor slaapkamer tekenen - SCHADUW EN LICHT ..
Afbeeldingsresultaat voor slaapkamer tekenen – SCHADUW EN LICHT .. | kamer tekenen

Image Source: pinimg.com

Perspectief tekenen in stappen Super makkelijk! Slaap Kamer - YouTube - kamer tekenen
Perspectief tekenen in stappen Super makkelijk! Slaap Kamer – YouTube – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: ytimg.com

Perspectief - Zelf Leren Tekenen - kamer tekenen
Perspectief – Zelf Leren Tekenen – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: zelflerentekenen.nl

20d kamer tekenen - kamer tekenen
20d kamer tekenen – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: staro-bna.org

Thomas Kunst - kamer tekenen
Thomas Kunst – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: thomaskunst.nl

TEKENEN: PERSPECTIEF | Juf Larissa - kamer tekenen
TEKENEN: PERSPECTIEF | Juf Larissa – kamer tekenen | kamer tekenen

Image Source: wordpress.com

perspectief tekenen kamer - Google zoeken - Draw | Pinterest ..
perspectief tekenen kamer – Google zoeken – Draw | Pinterest .. | kamer tekenen

Image Source: pinimg.com

Gallery for Wat Ik Wou Iedereen Wist Over Kamer Tekenen | Kamer Tekenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *